Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Funkerman a Coke Club péntek esti buliján

Coke Club buli

A délutáni alvásból lassan magunkhoz tértünk az előző napi Casino Bangkok és Florian Meindl után. Ha a csütörtök ilyen feledhetetlen tud lenni a Coke Clubban, akkor mi lesz pénteken, amikor a holland Funkerman pörgeti a lemezeket? Ennek az alkalomnak is kíváncsian néztünk elébe. (A cikk végén galériát is találtok!)

Este érkezünk meg, a pihenés miatt a balatoni napozás elmaradt. Tíz óra, a kapuk már tárva nyitva, és mit látunk? Megint egy ingyenes Coke bulira áramlanak be az emberek. A belső tér az előző naphoz képest annyit változott, hogy a színpad Balatonhoz közel eső oldalán egy újabb elit italbár jelent meg. A kiszolgálást gyönyörű, szexi és lenge öltözetű lányok végezték, akik már puszta pillantásukkal odavonzották a népes férfisereg nagy részét. A látványtól azonnal megrészegült nőfalók nem hagyhatták ki az alkalmat, hogy egy-egy fotóra összeálljanak ezekkel a fekete tündérekkel.

Coke Club buli

Eljött az idő. A várva várt Funkerman színpadra lép, és elkezdődik a Coke Club egyik legnagyobb party-ja. Pop, rock és funk stílusokkal megbolondított house zenéje felfrissülést hoz a csütörtöki minimál után, és alig van ember, aki ne ugrálna erre a zenére a parton. A produkció elején még úgy tűnt, nem lesznek többen, mint a csütörtöki éjszakán, de fél tizenkettő tájékában meglepetten vettük észre, hogy kétszer annyian vagyunk, mint másfél órával ezelőtt.

Funkerman

A színpad látványelemekkel is gyarapodott. Két formás lány sétált fel a színpadra szexi táncot lejteni a bulizóknak, őket pedig egy mutatványos követte fénylő dobjaival, amelyeket egy zsineg kötött össze, és azokat egy bot segítségével a zene ütemére pörgetve részesítette különleges élményben a nézőközönséget. Később egy apró növésű emberke is tanúbizonyságot tett ügyességéről és jó egyensúlyérzékéről. Mindezeket egy deszka és egy henger segítségével demonstrálva, habár karika és egyéb eszközök is előkerültek még a ládájából, amelyekkel elképesztő dolgokat művelt. A szervezők úgy gondolhatták, két hölgyemény kevés a színpadra, úgyhogy jöhetett a másik kettő is.

IMG_1842

Azonban néhány apróbb baki is becsúszott a showba. A kivetítőkön azt vettem észre, hogy a középső és a két oldalsó kamera állásából nézve a táncosok az este nagy részében kitakarták Funkermant, így a hátsó sorokban lévők keveset láthattak belőle. Az állványokon lévő színpadi kamerákat nem vették le az operatőrök, hogy megmentsék a felvételt, de védelmükül szólhat, hogy a szorosan rögzített kábelek miatt még így is alig volt némi szabad mozgásterük. Az alacsony hangerő megint rontott egy kicsit az összképen, ráadásul a fénytechnika használata sem volt olyan színvonalas, mint előző nap. Az este erejét jelzi viszont, hogy a Coke Club eddigi történetének egyik legnagyobb fellépőjét hívta meg, és mindent összevetve az este színvonala magasan meghaladta egy átlagos buliét. Megint egy hamisítatlan balatoni partyt tombolhattunk végig, és annak reményében szálltunk fel a vonatra, hogy ha időnk engedi, visszatérünk majd ide.

A Djuice bemutatja: Funkerman and co., Coke Club, Siófok, 2010. július 23.

A fotókat Áfra János készítette.

[smooth=id:4;]