Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Hozzászólások

 1. A versek nyomtatásban először a szerző “Szőrapa” című verseskötetében lesznek olvashatóak, amely a József Attila Kör gondozásában jelenik meg a 2011-es könyvhétre.

 2. fasza – talán csak azért mert tudok azonosulni az apa…neurózisos totemével – de azonosulni jó

 3. ott van az, de nem olyan semmitmondóan picsog, mint a legtöbb női szerző – má’ elnézést

 4. annyira középiskolás szintűek ezek a versek… a csajnak ajánlanék egy jó pszichológust. vagyis minek? ezek a pszeudoszenvedések és pszeudofájdalmak, pszeudodepressziók divatjelenségek. hopp villámlik. lekapcsolom a villanyt az üvegházban, de előtte apát, apa egy morbid.

 5. kedves Kulter.hu!
  A kritikai megjegyzéseket, kommenteket moderálják vagy törlik? A szabad véleménynyilvánítás gondolatát kordonok közé helyezik?

 6. rengeteg levélszemét érkezik és néha a szerkesztők elsiklanak a valós hozzászólások felett, a véleménynyilvánításhoz joga van mindenkinek bizonyos keretek közt, s itt is csak figyelmetlenségről volt szó, bár a hozzászólás nincknévvel elég sértőnek tűnik, ha valaki ilyesmit ír, akkor vállalja a személyét, személyiségi jogai csak személyeknek vannak

 7. na jó én se azt mondom hogy agyam elszáll a csajtól – csak meglepően jók ahhoz képest, alapvetően milyen finnyás vagyok

 8. Kedves “Parisz”,

  az ellen nyilván nem tudok semmit tenni, ha a szövegeket, ahogyan fogalmazott, középiskolás szintűnek tartja.

  Azt viszont elképesztőnek tartom, hogy ezek a versek annyira felbosszantották, hogy ilyen degradáló-agresszív módon nevez meg, és implicit módon szólít meg engem, ti. „a csaj” – jóhiszeműen csak arra tudok gondolni, hogy valamivel megbánthattam a múltban, ám mivel nem tudom, kit rejt az álnév, ezért most gondban vagyok. Persze másik lehetőségként felmerülhet, hogy egy vadidegen ember szól így hozzám, mondjuk tapasztalatnak az sem rossz.

  Köszöntem.

 9. Kedves Kulter.hu,

  “Parisz” karakterhalmazát elolvasva attól tartok, nem történt félreértés: valóban levélszemét érkezett.

  A kommentelőhöz fordulva: az ilyen (alacsony) színvonalú álneves hozzászólásokat összefüggésbe hozni a szabadságjogokkal, nos, ez súlyos, szomorú félreértése a szabad véleménynyilvánítás “gondolatának”. De természetesen nem szabad moderálni őket, az önlejáratás is szabad.
  A verseket lehet kritizálni, akár alaposan le is szólni, de az hasznos lenne, ha legalább minimális munkát fektetne a véleménye megformálásába – még álarc mögül bátran beszólogatva is.

 10. furcsa, hogy tőlem, aki dícsérte a verseket, nem várjátok el a facetoface álnévmentességet 🙂 – na, nem kötekszem

 11. Mindaddig a “kémikus billy” név is zavart, amíg nem tudtam mögé belőni a személyt.

  Ugyanakkor szerintem van különbség aközött, ha egy nickname gyk. avatárrá válik, valaki rendszeresen használja, felismerhető a karakter (és nem is igazán titkolt a személy, inkább csak egyfajta játékról van szó) – és aközött, ha valaki aktuálisan beír valamit a név rubrikába azért, hogy olyan tartalmat jelenítsen meg, melyet saját név alatt nem vállalna.

 12. Én is megközelítettem a verseket és úgy gondolom, van atmoszférájuk. Számomra egyedi is ez az atmoszféra, éppen amiatt, mert korjegyeket hordoz magán. Van benne pszichológia, idegenség, mosatlan genetika és légszomj. Legegyedibbnek tartom a jelenkort a korábbiakhoz képest (a részletek boncolgatását most elkerülöm) és minden széljegyzetére számot tartok, legyen bármilyen színvonalú. Egyébként tetszenek a versek, gratulálok a szerzőnek! 🙂

A hozzászólások le lettek zárva.