Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Érezd a szabadságot!

15. Harley-Davidson Open Road Fest

Nem kell már sokat nyugtalankodniuk a benzingőzimádóknak, ugyanis mától ismét a vasparipáké a főszerep Alsóörsön, a 15. Harley Davidson Open Road Festen. Hazánk legnagyobb motoros fesztiválját, amely a szabadságot, a toleranciát és a nyitottságot hirdeti, a hagyományokhoz híven az Európa Kempingben és a Balaton Riviérán valósítják meg a szervezők.

E szabad szellemiségű dzsemborin nemre, korra, járgánytípusra és természetesen nemzetiségre való tekintet nélkül várják a motorozás szerelmeseit és a bulizni vágyókat egyaránt. Mivel a fesztivál idén ünnepli tizenötödik születésnapját, a szervezők extra emlékezetes jubileumra készülnek. Újdonságokat, meglepetéseket ígérnek a megszokott és megszeretett motoros programokra (vezetett túrák, Poker Run kör, felvonulás), valamint a kemping területén belül zajló eseményekre is.

Már a kezdés is eltér a hagyományoktól: a fesztivál első napján ugyanis a Morning Show műsorvezetői kamionnal, pontosabban kompon úszó kamionnal érkeznek a Balaton túloldaláról. A stúdiónak berendezett jármű tetején a Hooligans csap a húrok közé, s ha már beindult az alsóörsi buli, akkor jön a hazai és külföldi zenevilág krémje. A teljesség igénye nélkül többek között az Ivan & the Parazol, Ganxta Zolee, a Boban and Marko Markovic Orchestra vagy éppen a brit rocklegenda, Bonnie Tyler koncertjén is kiengedhetik a fáradt gőzt a látogatók.


A fesztiválozók a felhőtlen koncertélmények előtt, közben vagy után megnézhetnek néhány légcsavart Veres Zoltán műrepülő légi bemutatójából, Erdős Csaba és csapata kaszkadőr showjából, de akár elvihetik egy próbakörre az új, 2014-es Harley-Davidson modellek valamelyikét. Sőt a kempingen belül található fotópontokon hangulatképeket is küldhetnek az otthon maradt haveroknak a Facebookon keresztül.

Ha mindez nem volna elég az adrenalinszint emeléséhez, akkor még egy infó a szervezőktől: az eseményen kisorsolnak egy – a fesztivál nevével azonos márkájú – motort is, így még az is távozhat kétkerekűvel, aki egyébként anélkül érkezett. Ne feledd, mindenkiben van egy kis Harley, úgyhogy neked is ott a helyed!

További információkért látogass el a fesztivál honlapjára és Facebook-oldalára.

15. Harley-Davidson Open Road Fest, Alsóörs, 2014. június 4–8.