Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Hozzászólások

 1. Ha szerinted rossz helyen keresték, akkor jövőre szólj a nem rivaldafényben lévő előadóknak, hogy legyenek szívesek jelentkezni a versenybe :):):)
  Btw. azért közel 100 ezer szavazattal meg nem biztos, hogy érdemes vitázni, mikor 244 ezer szavazatból 40% Márta Alexé lett, a másik három futószalagos gyártottceleb meg osztozkodott a maradék 60%-on :):)
  Sőt, azt is igencsak cáfolnám (ez fórumokon merült fel igen sokszor), hogy az Agárdi-Pál fanok nyomták dühből az smseket Alexra, ugyanis az elődöntőből és a középdöntőből is a közönség nyomta tovább, ahol még egyértelműen ellenfelek voltak.
  Itt inkább az történt, hogy a kisvárdai-záhonyi-fényeslitkei (és környező) emberek, ill. az MR2 közönsége szépen összefogott és szavazott :):)
  Amúgy tökmindegy, hanyadik helyen végzünk (az eukonform nótákkal sem jutottunk jobban előre, sőt, a rendhagyó jellegű dalaink mindig jobban szerepeltek, lásd: R. Magdi, Nox, Friderika), valószínűleg Európa minden szinten jobban értékeli az eredetiséget, mint Magyarország, ahol alapvetően bárki bármit megnyer, a versenytársak rajongótábora máris dühödten lájkolja a nyertes facebook oldalát és a kertévés házasság útján keletkezett celebekkel karöltve kiabál kígyót békát.
  Tökre sajnálom szegény “Szabó Gyula a Nemzet Színésze lánya Szabó Zsófit” a kisírt szemecskéi miatt, vagy a Gigi fanatikus Rékanénit (hogyne kampányolna, a Mega alatt ő fogyasztotta Gigit), Norcibácsit vagy Hajdú Frizbiné Katácskát, aki eddig csak annyit ért el, hogy szülés után műcicit kapott és 400 ezres LV taskát. De rossz nekik, hogy nem a csatornájuk egyik indulója nyert. Komolyan, legyen ez a világon a legrosszabb és elmondhatjuk, hogy mindannyian Alízok vagyunk Csodaországban 🙂

 2. Helló!

  Azért javaslom, hallgassa meg élőben énekelni Vastag Csabát és Tomit, akkor nem ez lesz a véleménye. Ég és Föld előadóképességben a 2 srác. Tamástól 2 perc után elalszik az ember.

 3. Szerintem nem kell szólnom “nem celeb” előadóknak, hogy jelentkezzenek, valószínűnek tartom, hogy volt pár színvonalas produkció a 244 dal között, csak mint azt írtam is, a média nem preferálja őket.
  A versenyről szóló kritikámat nem Szabó Zsófi és a többiek ihlették, egyszerűen magamtól találtam színvonal alattinak, és ha észrevetted, nem csak Byealex előadását érte negatív vélemény, bár kétség kívül, ő verte ki nálam a biztosítékot!
  Természetes, hogy a rajongóinak ez nem tetszik!
  Azt se felejtsd el, hogy egy dolog, mennyi szavazatról beszélnek, és mi lehet az igazság. Olyan ez, mint a lottó ötös, néha mintha megnyerné valaki, de hogy valójában megtörténik, azt nem tudhatjuk.
  Visszatérve, az MR2-n biztos hallottál már elég világszínvonalú magyar számot, hogy értsd, bizony vannak jó páran, akik méltán képviselhetnék hazánkat!

 4. Kedves Nóra!

  Lefogadom, hogy még életében nem látta Vastag Csabát egy igazi, élőzenekaros koncerten énekelni (nem TV-s műsorról beszélek, ahol beállított kamerákba kell nézni és betanultan, kötötten mozogni….az tényleg kevésbé Csaba terepe, ő kevésbé bírja a kötöttségeket, szereti a szabadságot, spontaneitást ), különben eszébe sem jutna ilyesmit írni az előadásmódjáról.
  Ajánlom, hogy nézze meg egyszer és látni fogja, hogy Csaba pont az előadásmódjában a legkiemelkedőbb (az egyik legjobb egyéni előadó az országban), tökéletesen át tudja adni a dalokat, érzelmeket, remekül teremt hangulatot a koncerteken, 2 perc alatt megtalálja a hangot a közönséggel, magával ragad és bármilyen váratlan helyzetet profi módon lereagál. Tamás bevallottan rengeteget tanult tőle.
  Teljesen felesleges összehasonlítgatni a két testvért, mindegyik remek énekes a maga saját stílusában: Tamás nyugodtabb, andalítóbb, kötöttebb, színházibb típusú előadó, Csaba szenvedélyesebb, pörgősebb, spontánabb rock sztár típusú……És ez így van jól, miért is lennének egyformák? Mindkettő szerethető.

  üdvözlettel,
  Eleonóra

 5. Kedves Dóra és Eleonóra!

  Köszönöm a kommenteket!
  Minden embernek más az ízlése, ebben szerintem egyet érthetünk!
  Szép napot!

 6. Szánalmas, kókler banda, felesleges beszélni is róluk. Az Eurovízióról meg szerintem csak annyit, hogy dicsőség, ha valaki az utolsó helyen végez… de tényleg. Mi értelme is van ennek a majomparádénak?

A hozzászólások le lettek zárva.