Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Hozzászólások

  1. Ezek valami frenetikusan szarok! Ennek a csabagyereknek senki nem szólt, hogy a posztmodern majmolása önmagában édeskevés? Tehetség is kéne, kisfiú! Dehát mit is várnánk? Már az VV-celeb-szintűen pózoló fotó is önmagáért beszél…

  2. Kedves Barátom,(remélem megengeded,hogy így hívjalak)! Nem is tudom,hogy hol kezdjem. Nyilván az én ízlésem a szar,de szerintem pocsék ,amit írsz. Sem Hamvas Béla nem vagy sem egy olyan karizmatikus ember,aki a puszta szellemi termékeiből megtudna élni. Van olyan ismerősöm,aki nem egyszer hallott már tőled fasiszta gondolatokat és ez sok ember számára nem áll kapcsolatban azzal,ahogyan te az írásról gondolkozol. Írói személyiséged egy nagy nulla!!! Lehet,hogy eltudod magad adni újságoknál,de ez nem a te szégyened,hanem a XXI.század magyar irodalmáé,hogy ilyen szemeteket,mint a te műveid irodalomnak tekintenek! Véleményemért elnézést kérek…..én csak egy vagyok a sokból…….

  3. trolololololololo lolololoooo…. 😀 ha mégis komolyan gondoltad: csúnya dolog butaságokat mondani másokról, btkrolvalaki. go play somewhere.

A hozzászólások le lettek zárva.